Latwe Gotowanie
jak ugotowac cos w 30 minut
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum Latwe Gotowanie Strona Główna
->
RATOWANIE POTRAW
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Organizacja Techniczna Kuchni
----------------
REGULAMINEK
WASZE UWAGI
Szukalnia
Sniadanie
----------------
NA CIEPŁO
NA ZIMNO
Obiad
----------------
ZUPY
DANIE GŁÓWNE
DODATKI
ZIEMNIAKI
Kolacja
----------------
NA CIEPŁO
NA ZIMNO
Na słodko
----------------
CIASTA FRANCUSKIE i POŁFRANCUSKIE
CIASTA KRUCHE i PÓŁKRUCHE
CIASTA DROŻDŻOWE
CIASTA BISZKOPTOWE
BABKI
CIASTECZKA
DESERY
Przydatne rady
----------------
PRZELICZNIK MIAR
RATOWANIE POTRAW
LICZNIK KALORII
Kącik Małego Smakosza
----------------
5 miesięczniak
6 miesięczniak
7 misięczniak
8 miesięczniak
9 miesięczniak
10 miesięczniak
11 miesięczniak
12 miesięczniak
Starszaki
Dieta Mamy Karmiącej
Diety
----------------
szybka
dla wytrwalych
odtruwajaca
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
kelnereczka
Wysłany: Czw 13:38, 24 Sty 2008
Temat postu: Piana z białek.
Oto najważniejsze sekrety dobrze ubitej puszystej piany.
Białka schładzamy w lodówce.
Dodajemy szczyptę soli.
Ubijamy mikserem na wolnych obrotach.
Miska i ubijaczka muszą być suche
Gdy dodajemy cukier to najlepiej drobny kryształ i to dopiero wtedy jak piana jest już na wpół sztywna.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001 phpBB Group
Chronicles phpBB2 theme by
Jakob Persson
(
http://www.eddingschronicles.com
). Stone textures by
Patty Herford
.
Regulamin