Forum Latwe Gotowanie Strona Główna Latwe Gotowanie
jak ugotowac cos w 30 minut
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy     GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Piana z białek.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Latwe Gotowanie Strona Główna -> RATOWANIE POTRAW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kelnereczka
Administrator
Administrator



Dołączył: 23 Sty 2008
Posty: 33
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 13:38, 24 Sty 2008    Temat postu: Piana z białek.

Oto najważniejsze sekrety dobrze ubitej puszystej piany.

Arrow Białka schładzamy w lodówce.
Arrow Dodajemy szczyptę soli.
Arrow Ubijamy mikserem na wolnych obrotach.
Arrow Miska i ubijaczka muszą być suche
Arrow Gdy dodajemy cukier to najlepiej drobny kryształ i to dopiero wtedy jak piana jest już na wpół sztywna.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Latwe Gotowanie Strona Główna -> RATOWANIE POTRAW Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson (http://www.eddingschronicles.com). Stone textures by Patty Herford.
Regulamin